Voorwaarden

Vooraleer je aan een evenement van TOgether kan deelnemen, moet je jezelf registreren. Jouw inschrijving is definitief, zodra we jouw betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een bevestigingsmail na inschrijving.

Inschrijving

Indien je je inschrijft voor een evenement, bevestig je daarmee dat je op dat moment single bent en tot de leeftijdscategorie van het evenement behoort.
Indien je deze voorwaarden lijkt te schenden, kan TOgether jouw inschrijving weigeren.
Er wordt een aanwezigheid van ten minste 6 potentiële singles gegarandeerd (12 in totaal). Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een evenement, wordt het evenement geannuleerd en krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Annulering

Eens je hebt ingeschreven voor een speeddate, is terugbetaling niet meer mogelijk.
Als TOgether een speeddate-evenement annuleert, kan je kiezen voor een nieuwe inschrijving op een andere datum of voor een terugbetaling. Hiervoor nemen we contact met jou op.

Te laat

Gelieve Kaat via een bericht te verwittigen, wanneer je te laat zal zijn.
Er is geen mogelijkheid tot terugbetaling, als je een gedeelte van het evenement mist. Je kan wel nog aansluiten bij de speeddate en bij de drink achteraf.

Matches

TOgether is niet aansprakelijk, als je geen ‘match’ vindt op een speeddate-evenement. TOgether zet zich maximaal in om voor jou de perfecte setting te creëren op een gezellige locatie en om jouw kans op een match mogelijk te maken.
TOgether garandeert privacy en discretie. Enkel wanneer jij iemand aanduidt als ‘match’, en die persoon jou aanduidt als ‘match’, bezorgen we namen, e-mails en telefoonnummers aan jullie beiden.

Aansprakelijkheid

TOgether kan nooit en op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor elke vorm van schade aan of diefstal van goederen tijdens een van de evenementen.
TOgether is nooit aansprakelijk voor ongevallen voor, noch tijdens, noch na haar evenementen.
TOgether is nooit aansprakelijk voor contacten die voortvloeien uit haar evenementen. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor het meedelen van zijn of haar gegevens op onze evenementen. TOgether zal nooit persoonsgegevens meedelen aan derden, tenzij de deelnemer hier zijn of haar uitdrukkelijke toestemming voor geeft.