Matchingtool


We hebben een vragenlijst ontwikkeld die jouw liefdesverhaal in kaart brengt. Deze vragenlijst geeft ons inzicht in jouw levensfase, persoonlijkheid, interesses, relatiebehoeften, hechtingsstijl en verlangen.

De matchingtool wijst ons de weg voor jouw date exclusive-traject. Maar je mag deze tool ook geheel vrijblijvend en gratis invullen. De meerwaarde voor jou is dat we jou dan kunnen selecteren en contacteren bij een potentiƫle match. Misschien ontmoet je op een dag dankzij de matchingtool zo de liefde van jouw leven. Help de liefde een handje en waag je kans.

De meerwaarde voor ons is dat we een ruim aanbod kunnen bieden aan singles-kandidaten. Zo kunnen we efficiƫnt en professioneel singles matchen via het date exclusive-traject.

Wij garanderen jou 100% privacy en discretie We bezorgen jouw contactgegevens enkel en alleen aan een andere single en met jouw toestemming. Wij nemen altijd vooraf contact op. Deze dienst is gratis en jij beslist volledig vrijblijvend of een date doorgaat. Wij vragen jou wel om minstens een keer naar een van onze datingevents te komen. Zo kunnen we jou ontmoeten en nepprofielen 100% uitsluiten.