DATE EXCLUSIVE – together we’ll find your matchBinnen een exclusief traject bieden we jou de mogelijkheid om te daten binnen een persoonlijk kader. Op basis van jouw levensfase, persoonlijkheid, interesses, relatiebehoeften, hechtingsstijl en verlangen, selecteren we voor jou 12 geschikte kandidaten die grondig zijn gescreend en gematcht met jouw profiel. Binnen dit traject bieden we een exclusieve datingservice, volledig op jouw maat.

Dankzij ons uitgebreid netwerk en ons breed publiek van singles, beschikken we over een ruime database van potentiële kandidaten. Onze professionele achtergrond als relatie-experten en onze selectielijst maken van ons een geschikte en ervaren partner om de liefde van jouw leven te vinden. We begeleiden jou binnen een duurzaam traject. Wij vertrekken van jouw feedback en ervaringen om jou te ondersteunen op de weg van single naar samen. Discretie, privacy en professionaliteit staan hierbij centraal.

Dit traject bieden we jou aan voor 1400 euro.HOE VERLOOPT HET TRAJECT NAAR JOUW PERFECTE MATCH?


1. INTAKE

Als je je hebt ingeschreven voor het date exclusive-traject, vragen we je eerst om onze matchingtool in te vullen. Daarna contacteert jouw relatie-expert Kaat jou om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Deze afspraak kan plaatsvinden in de praktijk in Beerse of bij jou thuis.

Tijdens de intake gebruiken we jouw antwoorden op onze matchingtool als leidraad om dieper in te gaan op jouw levensfase, relatiewensen en -behoeften. Daarnaast maken we tijd voor jouw vragen, opmerkingen en aanvullingen. Tijdens de intake willen we een zo volledig mogelijk beeld krijgen van jou en jouw wensen. Zo selecteren we alleen datingpartners die goed bij jou passen. Met de intake willen we je ook ondersteunen om een veilige en duurzame relatie op te bouwen.


2. ONTMOETINGSVOORSTEL

Na de intake gaan we aan de slag en selecteren we een eerste ontmoetingspartner. We nemen eerst contact op om na te gaan of deze persoon nog single is of nog aan het daten is. Als deze persoon op dat moment niet aan het daten is en nog steeds op zoek is naar een duurzame relatie, wordt geïnformeerd of hij of zij bereid is om op een persoonlijke date te gaan. Daarbij geven we jouw persoonlijke informatie niet prijs, aangezien jij degene bent die in het date exclusive-traject zit. Jij beslist zelf om door te gaan en contact op te nemen. Je krijgt daarvoor van ons de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van de potentiële kandidaat. Het is aan jou om contact op te nemen en een afspraak voor te stellen.

Samen ga je op een ongedwongen en gezellige date. De week nadien rapporteer je aan onze relatie-expert Kaat hoe je de date ervaren hebt en hoe het nu met jou gaat. Is er nog contact tussen jullie? Heb je interesse, maar weet je niet welke stappen je nu kunt ondernemen? Hebben jullie al een nieuwe date gepland? Kaat luistert en geeft advies als je dat wenst.


3. OPVOLGING

Zolang je met deze single aan het daten bent, laten we jou ervaren en ondervinden. We staan ter beschikking voor ondersteuning en wachten jouw feedback af.

Is het niets geworden met deze single? Dan kijken we samen terug op de date-ervaring. Onze relatie-expert neemt deze feedback mee bij het selecteren van een nieuwe potentiële single.

Dit exclusieve datetraject is volledig op jouw maat en daardoor uiterst persoonlijk en efficiënt.

Start
We stuurde je een email om je inschrijving te bevestigen.
* Bekijk ook even je spam-folder wanneer je de email niet ontvangt.